Our response to coronavirus

From Vege Wholesale, we hope you and your loved ones are staying healthy and safe. As COVID-19 continues to impact the world, we’ve made the decision to limit our store hours from 10 AM to 6 PM, Monday to Saturday and closed on Sunday. We’re determined to continue serving our communities in every way we can. So, we’ve stepped up our effort to make your online shopping experience as easy as possible. Please let us know if you have any question or need help order online!

Temporary Store Hours

 • Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM only. In order to give our teams the time needed to restock, clean and sanitize their store, our stores only open during this time. We encourage our customers to order online and pickup in store. If you have buy at the store, please use Credit Card instead of Cash.
 • If you recently purchased an order for in-store pickup, where possible, our store colleagues will hold the order for pickup when the store opens from Monday to Saturday. We know this is not ideal in any circumstance. We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. We're happy to assist answering any of your questions or cancel your order if needed.

Social Distance

 • We’re promoting the practice of social and physical distancing in our stores, 6 feet distance. As a result, our store may limit the number of customers allowed inside at any given time.

Product Availability

 • While prioritizing shipments of our products around the country, our team is focused on restocking inventory safely and quickly. Please note that our inventory is updated daily online.

Delivery to Your Home

 • Delivery of online orders remains available, although there may be delays due to high demand and inventory availability. All online orders will be shipped via UPS on MONDAY only.

Have more questions?

 • Please visit our Customer Service Terms and Policies. Also, call us directly for help. We're happy to assist answering any of your questions. Our goal is to help everyone and to make the world a better place to live.

  Phản ứng của chúng tôi về coronavirus

  Vege Wholesale hy vọng bạn và những người thân yêu của bạn luôn khỏe mạnh và an toàn. Trong lúc đại dịch COVID-19 đang xảy ra, công ty chúng tôi chỉ mở cửa từ 10 giờ sáng đến 6 giờ chiều, từ thứ Hai đến Thứ Bảy và nghĩ ngày Chủ Nhật. Chúng tôi tiếp tục phục vụ cộng đồng của mình bằng mọi cách có thể. Vì vậy, chúng tôi đã tăng cường nỗ lực để làm cho trải nghiệm mua sắm trang mạng dễ dàng hơn. Vui lòng cho chúng tôi biết nếu bạn có bất kỳ câu hỏi hoặc cần trợ giúp đặt hàng trên mạng!

  Giờ Mở Cửa

  • Mở cửa Thứ 2 đến Thứ Bảy từ 10 sáng đến 6 chiều. Để phục vụ tốt hơn, chúng tôi chỉ mở trong thời gian này. Chúng tôi dùng thời gian còn lại để bổ sung, làm sạch và vệ sinh tất cả mặc hàng trong tiệm. Chúng tôi khuyến khích khách hàng của chúng tôi nên mua hàng trên mạng và đến nhận tại cửa hàng. Nếu bạn phải mua tại tiệm, vui lòng sử dụng Thẻ tín dụng thay vì Tiền mặt.
  • Nếu bạn đã mua trên mạng và đến nhận tại cửa hàng, chúng tôi sẽ chuẩn bị sẵng cho bạn đến lấy từ Thứ Hai đến Thứ Bảy. Trong lúc đại dịch đang xảy ra, chúng tôi thành thật xin lỗi vì sự bất tiện này và rất cảm ơn sự thông cảm của bạn.

  Giữ Khoảng Cách

  • Chúng tôi khuyến khích thực hành Luật giữ khoảng cách 6 feet trong lúc mua sắm. Do đó, cửa hàng chúng tôi có thể giới hạn số lượng khách ra và vào tiệm bất kỳ thời điểm nào.

  Những Mặc Hàng Đang Bán

  • Trong khi ưu tiên vận chuyển các sản phẩm cho các tiểu bang nước Mỹ, nhóm của chúng tôi tập trung vào việc hàng tồn kho một cách an toàn và nhanh chóng. Xin lưu ý rằng hàng tồn kho của chúng tôi được cập nhật trên mạng hàng ngày.

  Giao Hàng Đến Nhà Bằng UPS

  • Chúng tôi giao hàng đến tận nhà bằng UPS, có thể có sự chậm trễ do nhu cầu cao trong lúc đại dịch. Tất cả các đơn đặt hàng mua qua mạng sẽ được gởi UPS vào ngày Thứ 2.

  Nếu Bạn Còn Thắc Mắc?

  • Xin vui lòng truy cập trang web Terms and Policies của chúng tôi. Ngoài ra, bạn có thể gọi trực tiếp cho chúng tôi để được giúp đỡ. Chúng tôi rất vui khi giúp trả lời bất kỳ câu hỏi nào của bạn. Mục tiêu của chúng tôi là giúp đỡ mọi người nhiều hơn và giúp cho thế giới này thành một nơi tốt hơn để sống.

   Share this post   ← Older Post Newer Post →